A hónap mandalája

A hónap mandalája az „Újrakezdés”

Ujrakezdes mandalaja

Szívcsakrán keresztül a szeretet szétáradása, mely megnyitja az utat az új felé 31×31 cm (58.000 Ft)

A hónap mandalája az ÚJRAKEZDÉS, ami egyenesen a szívcsakrát szólítja meg. Nyitja, s olyan energiával tisztítja, és tölti fel a szívcsakrát, hogy a kiáradás az egész emberi, és asztrál testet képes aktiválni!

A hónap mandalája abban segíthet minket, hogy letegyük mindazt, ami már nem szolgál minket. Ha sikerül megszabadulni a múlt nehézségeitől, akkor kap helyet az új, ez hoz fejlődési lehetőséget éltünkbe. Akkor lehet „építeni” és ez akkor biztosan stabil alapokra kerül. Ez életünk minden területésre érvényes.


Az ÚJRAKEZDÉS mandalában is megtalálható zöld szín rengeteg árnyalatával nyugtat, és harmóniába hoz. Ezt tapasztalhatjuk meg akkor is, amikor a természetben, zöldben tartózkodunk. A keleti kultúrában a zöld szín a szívcsakra legfőbb színe. A szívcsakra felelős az együttérzésért, a feltétel nélküli szeretetért, az örömért, a megbocsátásért, az elfogadásért. Bármely szívvel, gerinccel, nyakkal, mellkassal, tüdővel, vérrel és bőrrel kapcsolatos probléma ide rendelhető. Minél nyitottabb ez a csakra, annál több feltétel nélküli szeretetet képes adni és kapni. Ajánlom azoknak a szívcsakra erősítését, akik a fent említett betegséggel küzdenek, vagy csak egyszerűen jól akarják magukat érezni a bőrükben, egészségben, boldogságban, vidámságban és legfőképpen szeretetben kívánják élni az életüket!

Erdő levél

A mandalákat érdemes olyan helyre tenni, ahol napközben tartózkodunk, például a nappaliba, étkezőbe, konyhába vagy az irodába. A mandala képes rendezni a tér rezgését, és az ott tartózkodó élőlényeket nyugtatja, regenerálja, és harmóniába igazítja. Ami fontos még, hogy nyitja a szeretet kapuit is, ami elengedhetetlen része az egymás elfogadásának.

Ajánlok egy kis játékot, egy mini meditációt.

Ez a rohanó hétköznapon is lenyugtat, és harmóniába hoz. Bárhol is vagy, pillanatra csendesedj el, és figyelmedet fordítsd magad felé. Érezd, ahogyan beszívod a levegőt, ami beáramlik az orrodon keresztül a tüdődbe s ahogy kifújod, nézz körül a környezetedben és keresd meg a számodra látható összes zöld színt! A növényeket, az újságon a hirdetést, a terítő mintáját, a távirányító kapcsoló gombját… hány és hány féle árnyalat! A következő belélegzésnél képzeld egy csokorba ezt a sokféle zöldet és érezd ahogy beszívod a levegővel az orrodon át a tüdődbe! Áradjon szét a gyógyító zöld minden árnyalata minden sejtedben!

Kívánok mindenkinek boldog tavaszi megújulást! Töltődjünk a zöld gyógyító, emelő energiájával!

Merj túllépni, és élni-élvezni az életet!!