Folyadékkristályosító mandala poháralátét festő nap

2023. november 10. (péntek)
Balatonfüred, Mandala-Lak

November 10-án, pénteken 14-19 óráig kerül megrendezésre Balatonfüreden a Mandala-Lak-ban a folyadékkristályosító poháralátét készítő élményfestés. Néhány óra is elég arra, hogy kiszakadjunk hétköznapok sűrűjéből és regenerálódjunk, a lelkünk pozitív, kreatív alkotó energiával töltődjön fel, és idegeink és testünk is megtapasztalhassák ezt a pozitív állapotot.  Ezen kívül megtanítom a kontúrozást és az akril festékkel való munkálkodást is.

A folyadékkristályosító poháralátét festő napot ajánlom mindenkinek, aki szeretné megismerni jobban Önmagát. Nem kell a workshopon való részvételhez sem tehetség, sem jó kézügyesség, hiszen a kreativitás mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni a megfelelő eszközökkel.

Aki csak rövid időre tud kiszakadni a hétköznapok feszített tempójából, annak ez az egy délután is hatalmas felüdülést hozhat.

poharalatet

Mit fogunk festeni?

A mandala élményfestésen egy folyadékkristályosító üveg poháralátétet festünk akril festékkel, pontozó technikával.

Az elkészült poháralátét nem csak egy esztétikus dísztárgy lesz. Az alátétet a mindennapokban is segítségül hívhatjuk, ha úgy érezzük, hogy erősítés kell.

 

Hogyan segíthet rajtam egy festett mandala poháralátét?

Több tudományos kísérlet és kutatás igazolja, hogy a folyadékok képesek felvenni a környezetük rezgéseit. Ha a poharunkat az általunk festett, folyadékkristályosító üveg mandala alátétre helyezzük, az italunk felveszi a mandala motívum, és a hozzá alkalmazott színek rezgéseit. Ha a rezgést tartalmazó italt megisszuk, akkor ez az energia közvetlenül a szervezetünkbe kerül, ahol még erősebben fejtheti ki jótékony hatásait. Így a jövőben nem csak egyszerűen a teádat, üdítődet, kávédat fogyaszthatod, hanem a pozitív rezgéssel feltöltött energiát is, éppen azt, amire pont szükséged van.

A pontozó technika nagy koncentrációt és odafigyelést igényel. Az egymás utáni mozdulatok végzése teljesen magával ragad, “elvisz”, ami egy meditatív állapotot hoz létre.

mandalafestés

A helyszínen több mandala motívum is rendelkezésre áll, amiből a résztvevők kiválaszthatják a számukra legszimpatikusabbat, amivel aztán elkészíthetik a folyadékkristályosító üveg mandala poháralátétjüket.

Helyszín: Balatonfüred, Mandala Lak
A pénteki délutáni program ára: 22.000 Ft
Visszatérőknek: 18.000 Ft
Érdeklődés telefonon: +36-30-511-75-16
(D. Illés Gabriella)

Érdeklődés közvetlenül emailben: desits2@gmail.com
vagy itt a honlapon az űrlap kitöltésével lehetséges.

A helyek száma korlátozott, a foglalás jelentkezési sorrendben történik. A program minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Jelentkezni üzenetben lehetséges. A foglalást telefonon véglegesítjük.

Minden anyagot és eszközt biztosítunk!

A helyszínen rágcsálni valókról, üdítő italokról, teáról és kávéról gondoskodom, de természetesen a résztvevők is hozhatnak ételt-italt magukkal (különösen érvényes ez a speciális étrendet követőkre, pl. gluténérzékenység vagy akár laktóz intoleranica esetén)

Szeretettel várlak!