Mandala kép festő nap

2024. február 10. (szombat)
Balatonfüred, Mandala-Lak

Találj vissza önMAGadhoz a mandala élményfestés napján!

Ha úgy érzed, hogy elvesztél a hétköznapok szürkeségében, és lelkedet pozitív, alkotó, kreatív energiával szeretnéd feltölteni, akkor a mandala élményfestés Neked szól.

A program egész napos, reggel 8 órától délután 15 óráig tart. Ennyi idő elég ahhoz, hogy kilépjünk a monotonitásból, és egy teljesen új élményt tapasztalhassunk meg, aminek segítségével és átélésével már egy új szemlélettel léphetünk vissza a mindennapjainkhoz.

A részvételhez nem kell sem tehetség, sem jó kézügyesség, hiszen a kreativitás mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni a megfelelő eszközökkel. Egy percig se aggódj azon, hogy Te nem tudsz festeni. Ez a nap pont azért van, hogy a kreativitásodnak és a benned rejlő művészi énednek teret engedhessünk és felszínre hozhassuk. Gyakran fordul elő, hogy a részvevők, a program végeztével, amikor elkészültek a festményeikkel, meghatódva és csodálkozva nézik a saját alkotásaikat: “Jé, ezt tényleg Én alkottam?”

Ha ezt Te is szeretnéd átélni, és egy új szemlélettel és élménnyel szeretnél gazdagoni, akkor ott a helyed, november 19-én Balatonfüreden, a Mandala Lakban (Noszlopy G. utca 10/B)

Boseg mandalaja

Te ismered a hiányszíneidet?

Azt régóta tudjuk, hogy a színek hatással vannak életünkre. De vajon tisztában vagyunk e azzal, hogy melyik színnel életünk milyen területeit erősíthetjük? Milyen domináns színeink vannak, és milyen hiányszíneink?

Tudjuk e egyáltalán, hogy milyen területeket kéne erősíteni az életünkben, vagy a személyiségünkben, hogy harmóniában és békében legyünk önmagunkkal és a környezetünkkel?

A mandala élményfestésen lehetőségünk nyílik rá, hogy – a számmisztikát segítségül hívva – a nevünkből és a születési dátumunkból személyre szólóan egy képlet segítségével kiszámoljuk a domináns, és hiányszíneinket. Ennek tudatában aztán eldönthetjük, hogy melyik színeket alkalmazunk a mandalánkhoz, és ezáltal melyik tulajdonságunkat, képességünket szeretnénk jobbá tenni, megerősíteni, vagy harmóniába hozni.

A színekben hatalmas erő rejlik, és itt és most kihasználhatjuk az alkalmat, hogy megtanuljuk, melyik szín miben lehet segítségünkre, és hogyan éljünk ezzel a színekben lévő hatalmas erővel.

Lelekhangok mandala

A helyszínen több mandala motívum is rendelkezésre áll, amiből a résztvevők kiválaszthatják a számukra legszimpatikusabbat, amivel aztán elkészíthetik a falra akasztható mandala képüket.

A helyek száma korlátozott, a foglalás jelentkezési sorrendben történik.

Jelentkezni üzenetben lehetséges. A foglalást telefonon véglegesítjük.

Minden anyagot és eszközt biztosítunk!

Helyszín: Balatonfüred, Mandala Lak
A mandala kép festő nap ára: 30.000 Ft
Visszatérőknek: 25.000 Ft
Érdeklődés telefonon: +36-30-511-75-16
(D. Illés Gabriella)

Érdeklődés közvetlenül emailben: desits2@gmail.com
vagy itt a honlapon az űrlap kitöltésével lehetséges.

(Minimun létszám 3 fő, maximum létszám: 6 fő)

A helyszínen rágcsálni valókról, üdítő italokról, teáról és kávéról gondoskodom, de természetesen a résztvevők is hozhatnak ételt-italt magukkal (különösen érvényes ez a speciális étrendet követőkre, pl. gluténérzékenység vagy akár laktóz intoleranica esetén)

Szeretettel várlak!