Csakrasor festő hétvége

2024. február 9.-10.
Balatonfüred, Mandala-Lak

Minden évszakban megrendezésre kerül a 2 napos csakrasor festő hétvége, Balatonfüreden a Mandala-Lak-ban. A tábor péntekenként 14-19 óráig, és szombatonként 8-15 óráig tart. A csakrasor festő hétvége célja, hogy a tábor résztvevői kiszakadjanak a hétköznapok sűrűjéből és regenerálódjanak, a lelkük pozitív, kreatív alkotó energiával töltődjön fel, és idegeink és testünk is megtapasztalhassák ezt a pozitív állapotot.  Ezen kívül megtanítom a kontúrozást és az akril festékkel való munkálkodást is.

A 2 napos csakrasor festő hétvégét ajánlom mindenkinek, aki szeretné megismerni jobban Önmagát. Nem kell a workshopon való részvételhez sem tehetség, sem jó kézügyesség, hiszen a kreativitás mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni a megfelelő eszközökkel.

mandalafestés D. Illés Gabriella

Ezen a hétvégén egy +csakra harmonizáló mandalát”  készítünk. Ez a mandala egy 70x20 cm-es, üveglapra festett, falra akasztható motívum. A csakrák, a keleti misztikus tanítások szerint az ember energiaközpontjai. Hét fő csakrát különböztetünk meg, melyek a fizikai test különböző, más és más részeivel, szerveivel, idegeivel állnak összeköttetésben.

Nagy öröm nekem is, amikor szombat délután, a tábor végén, a csakrasor festő hétvége résztvevői a kezükben a saját maguk által készített gyönyörű festményt  meghatottan nézik, hogy milyen csodát alkottak.

csakra harmonizáló mandala

Annyi rejtély van bennünk, hogy azt el sem tudjuk képzelni!

Helyszín: Balatonfüred, Mandala Lak
A 2 napos program ára: 48.000 Ft
Visszatérőknek: 38.000 Ft
Érdeklődés telefonon: +36-30-511-75-16
(D. Illés Gabriella)

Érdeklődés közvetlenül emailben: desits2@gmail.com
vagy itt a honlapon az űrlap kitöltésével lehetséges.

A helyek száma korlátozott, a foglalás jelentkezési sorrendben történik. A program minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Jelentkezni üzenetben lehetséges. A foglalást telefonon véglegesítjük.

Minden anyagot és eszközt biztosítunk!

A helyszínen rágcsálni valókról, üdítő italokról, teáról és kávéról gondoskodom, de természetesen a résztvevők is hozhatnak ételt-italt magukkal (különösen érvényes ez a speciális étrendet követőkre, pl. gluténérzékenység vagy akár laktóz intoleranica esetén)

Szeretettel várlak!